Sunt propriul meu Presedinte!

Am devenit imun la tot ce înseamnă politică.

Oricine candidează, la orice post de conducere,  îți spune orice, ca să ajungă acolo sus. Nu țin cu nimeni, drept urmare stau acasă să nu consum hârtia şi cerneala degeaba. Au făcut-o iei deja, pe nenumaratele afişe lipite până în cele mai nepotrivite locuri.  Am învățat că, prea puțin contează cine e Preşedintele Țării, nu imi va fi mai bine, până nu fac eu ceva pentru mine.

Celor ce conduc, le va fi bine, pentru că “buzunarul” lor, le este mai aproape. Nu contează cine va ieşi Preşedinte. Legal, constitutional şi cum ne mai dorim noi, nu el conduce Guvernul, ci Primul Ministru (dacă acesta nu e o marioneta). El conduce Gurvernul şi noi conducem țara, noi ne conducem destinul, dacă nu suntem laşi. Poporul Român a fost bun, când l-a dat jos pe Ceauşescu. Dar a devenit brusc inamic când la 6 luni distanță, nu l-a mai dorit pe Iliescu… Toți cei care au condus țara, au vândut-o pe bucăți împreună şi ne păcălesc pe noi, să ajungem să ne certăm pe o deontologie politică pe care ei nu o au. Râd de noi cu gura până la urechi.

 

Ei, cei care l-au omorât pe Ceauşescu în ajunul Crăciunului, fără nicio legitimitate, deşi râdeau alături cu el ceva vreme în urmă. Atunci când le-a mers treaba şi lumea murea de foame, nu au făcut nicio “Revoluție”. Cum au avut niste interese, brusc şi au dat seama că Poporul suferă. Pe bune?  Ei, care au îndatorat țara, deşi Poporul trudise din greu, încât alții aveau datorii la noi. Şi atunci şi acum, Poporul Român a plătit. Şi atunci şi acum, ei aveau de toate şi noi mai nimic. Şi acum şi în viitor, ei vor fi cei care ne vor împrosca mințile cu balega lor politică. A fi politician, a fi diplomat înseamnă înainte de toate să fii “bun mincinos” (cu mici exceptii).

Cu un PR bun şi o “susținere obscură”, orice incapabil şi incompetent politician poate deveni Preşedintele Țării. Nu e rău că un Prim Ministru laudă un sportiv, dar asta se potriveşte când acel sportiv reprezintă țara şi e indicat să o facă, mai ales când nu e Campanie Electorală. Dorința (disperarea) de a culege un vot de oriunde, il face pe om să caute şi în cocina porcului buletinul electoral cu ştampila aferentă.

 

Am câştigat Campionatul Mondial al Artistilor Fotbalisti în Iunie, anul acesta. Cine s-a înghesuit să ne felicite? A ajuns şi atunci Simona Halep în finala unui Turneu de Mare Şlem. Cine a felicitat-o? Acum abia ce a câştigat un meci în grupe, cu Serena ce-i drept,  şi hop, politicienii devin P.R.

Stați să vedeți, dacă Simona, nu îşi plăteşte “Dările” la Stat (de parcă ar fi muncit Statul pentru ea sau au ajutat-o cu ceva vreodată) să vedeți cum aceeaşi oameni îi găsesc locul lângă Gică Popescu, un Campion cu care ne mândream cândvă. Oamenii voiau să plece din țară imediat după “revoluție”, au plecat când s-a putut şi nu pentru că a condus cineva anume țara.

1910

Oricum e aceeaşi gaşcă de peste 24 de ani, care ne vinde poveşti şi vise

Şi ne împinge să stăm cu mâinile intinse.

Nu, eu refuz asta, sunt propriul meu Preşedinte

Nu o să-mi încredintez destinul, unuia care mă minte

Sunt toți o apă şi un pământ

Nu votez pentru ei, nici gând

Naționala Artiştilor Fotbalişti vs All Stars

IMG_31216341292692Națională Artiștilor Fotbaliști, Campioană Mondială e titre, a participat azi la Cupa ” Respectă Diversitatea”, la Arena Națională. Meciul dintre Artiştii – Fotbaliști şi echipa “All Stars” (la care au jucat foști fotbalişti celebri, precum: Miodrag Belodedici,  Bănel Nicoliță,  Petre Marin, Sorin Ghionea, Vali Badea, Ciprian Paraschiv) s-a terminat la egalitate, scor 2-2. Naționala Artiştilor Fotbalişti,  antrenată de fostul internațional,  Daniel Chirita, a deschis scorul în minutul 5, prin Tavi Clonda, după o pasă genială a lui Andrei AlbNegru. Şi la pauză, Artiştii – Fotbaliști, conduceau cu 1- 0. Asta şi pentru că apărarea de fier compusă din Cornel Pasat, Kamara AlbNegru, Branzei Mircea(Blue Ice), şi fostul luptător K1 Marian Iurchivici (actualmente preparator fizic al echipei şi actor), împreună cu actorul Adrian Robu(Cel mai bun portar de la Campionatul Mondial al Artiştilor Fotbalişti “Art-Fotball 2014″), au reuşit să păstreze poarta Naționalei Artiştilor Fotbalişti  imaculată. Adrian Robu, a aparat şi un penalti,  executat de Vali Badea, la baza barei din stânga. Încă o dată, echipa înființată în 1991, de către cantautorul Mihai Lazăr (Preşedintele Echipei), a dovedit în fața unei echipe garnisite de fotbalişti de primă mână care au jucat atât în Champions League cât şi la Campionatul Mondial şi cel European, că rezultatele extraordinare din ultimii ani la nivel internațional (Campioană Mondiala în 2014 şi Vicecampioană Mondială în 2013) nu au fost întâmplătoare. Deşi în repriza a doua, echipa “All Stars” a preluat conducerea prin golurile reușite de Bănel Nicoliță şi Vali Badea,  ei s-au văzut egalați pe final de Artişti prin actorul Andrei Mateiu. Fluierul de final al arbitrului partidei, i-a găsit pe jucători ambelor echipe îmbrățișați în aplauzele tuturor. Un meci al prieteniei, care încurajează Diversitatea şi luptă împotriva rasismului, tocmai s-a încheiat, dar rămâne amintirea plăcută a unui eveniment bine organizat de Fundația Policy Center for Roma and Minorities,  Rețeaua FARE (Fotbal Împotriva Rasismului în Europa), cu parteneriatul F.R.F, sub patronajul UEFA. Acest eveniment se desfășoară în peste 40 de țări din Europa, în perioada 9 – 23 Octombrie. Pentru Naționala Artiştilor Fotbalişti au mai jucat:       Jimmy Dub, Bogdan Tascau (Free Deeyays), solistul Adi Cristescu (care astfel îşi face debutul la echipă Națională), Cristian Dumitrache ( jucătorul de altă profesie decât fotbalul şi muzica din sânul echipei, Daniel Chirita (antrenorul – jucător al echipei), actorul Valentin Stan. Din cauza lipsei portarului din echipa “All Stars”, al doilea portar al Naționalei Artiştilor Fotbalişti,  Prezentatorul Tv, Dan Cruceru a apărat poarta echipei conduse de Miodrag Belodedici.

Au lipsit motivat: Aurelian Temisan,  Enache Adrian, Varniote Rares(Free Deeyays), Lucian Ghimişi (care a ajuns totuşi la Stadion şi a urmărit a doua repriza a meciul de pe margine), Paul Gheorghe şi Lixa Florin TroubleCrew( de la trupa Trouble), Dani Oțil,  Ralflo, Ştefan Ciobanu (Tavi Clonda Band), Ionut Andras (Ro-Mania), Florin Moise(MC şi Dj), Adi Andi Grasu Robert Niță şi Marius Măldărăseanu. Naționala Artiştilor Fotbalişti,  se pregătește intens, pentru prima ediție a Campionatului Mondial de Fustal al Artiştilor ce se va desfășura la Teheran,  în perioada 19 Februarie – 1 Martie. Apoi pe 4 Iunie, Artiştii – Fotbaliști ai României vor pleca la Moscova pentru a îşi apăra titlul de Campioni Mondiali “Art-Fotball 2014″ … România…Victorieeeee!IMG_31042583491077

IMG_168090984571744

Scrisoare deschisă adresată Președintelui FRF

Aviz celor care vor prelua cele spuse aici. NU SAR LA GÂTUL NIMĂNUI, cum bine vă place să vă începeți articolele. Spun şi eu o părere şi îmi permit să o fac, din postura unui simplu om care joacă fotbal de 28 de ani şi susține Naționala de Fotbal a României de tot atât timp.>>

“Dragă” PREŞedinte al F.R.F, ți-am urmărit evoluția de când ai intrat în domeniul fotbalului. Nu de puține ori, te-am susținut pentru diferite acțiuni, când conduceai Federația de Minifotbal, un sport la care Naționala Artiştilor Fotbalişti a contribuit din plin ani la rând, pentru ca tu şi altii să vă băgați bani în buzunare. Te-am susținut în diferite acțiuni, pe care le-am considerat nobile, pentru că era vorba de sportul în şcoli. Mă sunai constant şi întotdeauna, ți-am răspuns promt. Azi ai ajuns PREŞedintele Federației Române de Fotbal şi ai uitat să mai răspunzi la telefon celor care cândva îți făceau favoruri fără niciun interes. A răspunde la telefon e un gest de politețe, mai ales că te sunam din partea Naționalei Artiştilor Fotbalişti, Campioană Mondială anul acesta la Moscova.

Nu îți ceream nimic,ne doream să sărbătorim împreună un succes inegalabil în fotbalul românesc indiferent de nivel. Apoi ai promis un meci pe National Arena cu reprezentativa Artistilor Ruşii, lucru care nu s-a mai întamplat, pentru că nu ştii să răspunzi la telefon şi drept urmare nu eşti serios. Dar oare ce ma mai miră toate acestea, când ai avut impertinența de a te lua de Hagi?

Deşi nu-mi place de Pițurcă ca selecționer (ca om nu am nimic cu el şi macar el a avut rezultate cândva ca jucător şi ca antrenor), nu e corect să încaseze el toate cele, din cauza rezultatelor slabe ale fotbalului românesc. Nu el antreneaza echipele de club, nu el e de vina că nu avem centre de calitate pentru copii şi juniori la nivel național. Că sportul şi în speță fotbalul în şcoli e cvasi inexistent. Vina lui e selecția dubioasă şi alcătuirea părtinitoare a echipei.

Cu tine la timonă Fotbalul Românesc o să ajungă departe, departe în Triunghiul Bermudelor. Eşti mult prea Crud pentru a conduce o federațire atât de importantă pentru țară. Acest sport aduce glorie, bucuria maselor şi bani. Toate astea se pot întâmpla şi în România. Am demonstrat-o în 90′, 94′, 98′ şi 2000 cu Naționala. Dar lasă mă să cred Răzvane, că tu o să ne îndepartezi de tot ce e mai frumos în fotbal… Nu uita, că nicio funcție din lume nu e veşnică. Dar stai liniştit, eşti tânăr la cei 30 de anisori ai tăi. Ai timp să înveți cum trebuie să faci lucrurile. Totuşi, nu ai vrea să nu îți faci stagiu pe noi?

Suntem mult prea încercați de soartă, ca nație, încât să-ți mai suportăm orgoliul şi nepriceperea.

P.S: Hai să nu ne supărăm aşa pe final. Îți mulțumim pentru cele 10 tricouri de departajare şi pentru cele 5 mingii (replici, nu originale, că nu îşi permite federația). Nu ştiu ce ne-am fi facut fără ele la Campionatul Mondial al Artistilor Fotbalisti ” Art-Fotball 2014″, de la care ne-am întors învingatori pentru noi şi pentru toată România.

Semnat, Kamara AlbNegru, jucător al Naționalei Artiştilor Fotbalişti (Campioană Mondiala 2014 şi Vice Campioană Mondială în 2013), de peste 12 ani…

1

Trecerea de pietoni, câmp minat?

 Câți oameni mai trebuie să moară pe trecerea de pietoni până când legea să hotărască să-i pedepsească pe aceşti şoferi inconsțienti, cu ani grei de închisoare, nu să scape așa cu 2 sau 3 ani?

Deunăzi, un cetățean, șofer inconştient, a călcat un copil şi dădaca lui pe trecerea de pietoni din fața blocului lor. Bilanțul a fost îngrozitor. Copilul de numai 5 ani a murit în urma impactului, iar femeia a ajuns la spital cu mai multe traumatisme.

Ce spun autoritațile? Nimic concret…

Ce spune şoferul inconștient?  

– Nu i-am vazut, mă uitam după telefonul mobil.

De când telefonul mobil a devenit mai important decât siguranța celor din jur? În ce lume trăim? Nu cer să fie linşat sau executat un om care a comis o asemenea faptă, îl va judeca Dumnezeu la momentul oportun, dar el trebuie să-şi primească o pedeapsă justă şi pe pământ. De la 10 ani în sus, ar merita să primească orice nebun care nu stăpânește Codul Rutier şi omoară oameni pe trecerea de pietoni.

Nu există scuze pentru aşa ceva. Ne facem griji pentru regimul armelor şi muniților, dar uităm de cele mai periculoase “arme ambulante”, care circulă pe şosele patriei. Suntem țara cu cele mai multe accidente din Europa! Ce e de făcut ştim şi noi. Ce se va întâmpla? Nu ştie nimeni. Normal ar fi să nu conteze cine eşti, câți bani ai în cont… ai gresit, plăteşti! Eu aș spune că o asemenea faptă ar trebui să fie încadrată la omor sau crimă prin imprudență, astfel va fi aspru pedepsită în ani de închisoare şi retragerea permisului de condus pe viață. Şoferii ar fi mult mai atenți în trafic şi pietonii în siguranță.

Nu vreau să ştie careva ce însemnă să iți moară cineva drag aşa de brusc sub mâna unui om inconştient. Inconştiența are un preț, iar legea ar trebui să stabilească unul cât mai usturător… Asta e singura soluție viabilă.

Sursa foto

large

De 10 lei poveste…

Sigur ți s-a întâmplat şi ție… Dacă nu, o vei “păţi” în curând…În călătoriile mele prin țară, întâlnesc fel si fel de oameni. Nu judec pe nimeni, viața te poate duce pe căi nebănuite, iar dacă ai un caracter mai slab, poți cădea în fel si fel de capcane. Acum câteva zile, cum mă întorceam de la Braşov cu trenul, destinație Predeal, unde eram în cantonament cu Naționala Artiştilor Fotbalişti,  am fost urmărit pe peron şi apoi abordat politicos de un tânăr blond cu ochii albaştri, care a urcat în tren după mine,  s-a prezentat cuviincios şi a scos dintr-un portofel negru de piele, o hârtie bine împăturită care spunea că i s-au furat actele şi banii la mare.  A continuat povestea lui cu detalii şi mi-a spus că ar vrea sa ajungă la Botoşani. Dar oare de ce era în Braşov? Fiind în fața unui matrapazlâc a la “BD în acțiune”, iau decizia să intru în joc în felul meu …

– Cum ai pățit asta? Il întreb eu…

-Păi lucram la mare ca ospătar şi într-o zi, cineva mi-a furat portofelul.

– Da, se poate intâmpla asta. Dar de ce nu te-ai dus direct la Botoşani să-ți faci actele? Ce cauți în Braşov? Imi veneau zeci de întrebări în minte, dar mi-am spus să-l iau uşor.

Lângă noi a venit şi un domn curios, care atras de “importanța”, discuției noastre, a rămas să asiste tacit în prima fază.

– Păi, am venit aici să mă înscriu la facultate? zice el.

– Aşa, fară acte? zic eu

– Aveam un dosar în care erau şi nişte copii legalizate, spune el. :))
Omul avea răspunsurile pregătite, dar povestea lui nu stătea în picioare. Uite cum facem, eu n-am încredere în povestea ta. E ușor fantasmagorică. O să-ți dau ceva pentru că ești amuzant şi tu o să-mi spui care e adevărata poveste. Ok? Uşor nedumerit, Florin B., pentru ca asa îl cheamă pe “eroul” poveştii noastre, parcă voia să bată în retragere. Eu scot o bancnotă de 10 lei şi îl privesc în ochi, zâmbind discret în colțul gurii.

– Eh, ți-ai găsit naşul, mai bine spune-i adevărul,  spune râzând domnul curios, care stătea lângă noi de câteva minute bune.
Florin B. întinde mâna şi ia cei zece lei, care se fac repede nevăzuți în buzunarul drept de la pantalonii lui negri facuți dintr-un material lucios ce te duceau cu gândul la dansatori argentinieni de tango veritabil. Trenul porneşte şi Florin B. dă să coboare, dar se închid uşile şi parcă prins în fapt începe să vorbească…

– Să ştii că sunt din Botoşani… şi se opreşte din vorbit de parcă îi era teamă că mărturiile lui îi vor pune ştrangul la gât…

– Poate eşti din Botoşani, nu zic nu. Dar nu prea ai accent. Mai degraba aş spune că ai accent ardelenesc. De când stai în Braşov? Pentru că eu simt că eşti pe aici de ceva vreme.

– Sunt chiar din Botoşani şi mi-au furat actele la mare…

– Lasă povestea asta! Dumneavoastră îl credeți? spun eu uitându-mă către spectatorul nostru curios.

– Nu, nu, spune el râzând…

– Stau în Braşov de doi ani, am venit să mă înscriu aici la facultate… Am fost la mare să mă angajez ospătar şi mi-au furat actele şi acum m-am întors aici, recunoaste Florin B.

– Aşadar, nu vrei sa ajungi la Botoşani? zic eu.

– Nu, nu mai am pe nimeni acolo, parinții mei au murit într-un accident, când avem 12 ani, spune el.

Nu știu cât de adevărat era ce-mi spunea, el, dar a reuşit să mă întristeze, pentru şi ai mei părinți au plecat dintre noi.

– Îmi pare rău să aud asta… Dumnezeu să-i odihnească în pace. Știu cum e, şi ai mei au murit. Şi aici în Braşov ce faci?

– Înainte să plec la mare, am lucrat timp de doi ani tot ospătar. Dar acum nu mai am acte.

– Povestea ta are o doză mică de adevăr, dar nu e o soluție să cerşeşti. Câți ani ai? întreb eu.

– 22, spune Florin B.

– Şi ăsta e viitorul pe care ți-l doreşti? Să cerşeşti în tren. Eşti tânar, eşti sănătos, nu accepta varianta asta pentru că, între noi fie vorba, faci asta de ceva vreme.

Florin B. , lasă capul în pământ şi recunoaşte tacit.

– Povestea ta se clatină serios, construieşte şi tu una mai buna sau,  mai bine, pune mâna la treaba şi rezolvă problema. Nu contează de unde eşti cu acte sau fără acte, găseşte cum să te descurci şi să nu accepți situația asta. Întâlnirea noastră nu e întâmplatoare. Ce-ți spun aici, e mai important decât cei 10 lei pe care ți i-am dat. Şi dintr-o dată, fața lui Florin B. se luminează. Se uită la mine şi zice:

– Mulțumesc, Kamara! Aşa voi face, mă duc la Botoşani şi îmi fac actele. Te rog frumos, îmi dai şi mie un autograf?

– Cu drag! Cum te cheamă? întreb eu.

– Florin B. , vine răspunsul.

Îi semnez pe o poză pe care o aveam întâmplător la mine şi îmi iau la revedere de la Florin B. şi de la domnul curios şi mă duc în compartiment. Adevarată sau nu toată povestea lui Florin B., nu mai contează. A meritat cei 10 lei. Timpul a trecut mai repede şi nici n-am ajuns bine in compartiment că se anunța stația Predeal. Mă grăbesc să cobor, trenul făcând o haltă de doua minute, nu vroiam să o pățesc ca Florin B. care coboară după mine la Predeal şi îmi spune:

– Cobor aici pentru că trenul ăsta merge la Mangalia şi nu trece prin București.  Îl iau pe următorul şi apoi de la București plec la Botoşani.

– Drum bun Florine şi vezi ce faci să nu ne mai întâlnim aşa…

Morala: Cerşitul e o “artă”, nu o poate face oricine, mai bine munceşte, e mai la îndemână :)

Sursa photo

10433207_805211139518921_6802425641556495720_n

România e Campioană Mondială la ” Art – Football” 2014

Ieri, in finala Campionatul Mondial al Artiştilor Fotbalişti ” Art-Fotball ” 2014, la Moscova într-o confruntare de zile mari, împotriva Israelului.

Artiştii-Fotbalişti Români au reuşit o performanța unică pentru România la fotbal. In grupe România a întrecut Slovacia cu 5 – 3, Coreea de Sud cu 7 – 1, Italia tot cu 7 – 1.

În semifinală,  Tricolori au dat de Campioana en titre, Brazilia (dublă Campioana Mondială şi totodată echipa care jucase toate finalele de până acum).

10402994_10203294396293387_5120617277189997372_n
Echipa condusă de fostul internațional Daniel Chiriță s-a impus cu scorul de  2-1, după un meci foarte frumos cu un fotbal de calitate.
Finala avea sa fie un meci destul de greu pentru ambele echipe, care au jucat 5 meciuri în 8 zile. Atât România cât şi Israelul pentru care a jucat fostul internațional Rafi Cohen,  au aliniat tot ce au avut mai bun la start. Artiştii-Fotbalişti Români au dominat partida de la un cap la altul, Israelieni au fost sufocați şi ținuți cât mai departe de poarta României şi păreau să-şi doreaşcă egalul. Aşa se face ca Israelul nu a avut decât un şut pe poarta şi acela de la 35 de metri.

Scorul final a fost 0-0 şi în premieră finala Campionatului Mondial al Artiştilor Fotbalişti “Art-Fotball”, avea să se discute la penalty-uri.  Israelieni aveau experiența semifinalei cu Rusia pe care o câştigaseră tot la penalty-uri şi îl aveau în poarta pe fostul internațional Rafi Cohen, care s-a retras din activitate abia anul trecut. Asta nu i-a speriat pe Artiştii-Fotbalişti Români desemnați de antrenorul-jucător Daniel Chiriță. Toți cei 4 jucători au executat excelent lovitura de la 11 m. Rând pe rând, Cristian Dumitrache ( jucătorul de altă profesie decât fotbalul sau muzica din lotul României ),  Marian Grama ( Fost Fotbalist Petrolul Ploieşti ),  Daniel Chiriță ( fost internațional) şi Lixandru Florin ( Trouble Crew ) l-au trimis pe marele Rafi Cohen la plimbare şi au tras imparabil în plasa laterală. Israelienilor le-au tremurat în fața actorului din trupa ACFOR, Adrian Robu (care a fost desemnat cel mai bun Portar din lume, la acest Campionat Mondial al Artiştilor Fotbalişti) şi au ratat 2 lovituri de 5. Scor final România – Israel 4 – 3 şi România e Campioană Mondialăăă.

Artiştii-Fotbalişti Români şi au umplut tolba de premii la Campionatul Mondial al Artiştilor Fotbalişti:

Cel mai bun jucător: Andrei ( Alb Negru )
Cel mai bun Portar: Adrian Robu (actor ACFOR )
Categoria cel mai bun show,  România a luat locul 3. In rolurile principale: Aurelian Temişan, Adrian Enache,  Alb Negru, Free Deejays, Trouble Crew, Cornel Păsat şi Andi Grasu (Vocea României).

La Cea mai buna Voce au câştigat:  Locul 2 (Andi Grasu – Vocea României) şi Locul 3 (Aurelian Temişan).

Artiştii-Fotbalişti Români care au adus României titlul de Campioană Mondială “Art-Fotball 2014″ sunt:

1. Aurelian Temişan
2. Adrian Robu (actor ACFOR, model şi artist foto)
3. Adrian Enache.
4. Cornel Păsat (actor, dansator şi coregraf )
5. Andrei (Alb Negru)
6. Rareş Varniote (Free Deejays)
7. Valentin Stan ( Actor trupa ACFOR şi Model)
8. Daniel Chiriță (Antrenorul-jucator al Naționalei Artiştilor Fotbalişti,  fost internațional).
9. Bogdan Taşcău (Free Deejays)
10. Marian Iurchivici (actor trupa ACFOR )
11. Kamara (Alb Negru)
12. Lixandru Florin (Trouble Crew )
13. Marian Grama (Fost  Fotbalist Petrolul Ploieşti )
14.Paul Gheorghe (dansator şi coregraful Trouble Crew)
15. Andi Grasu (Vocea României )
16. Florin Moise (Dj Moise )
17. Mircea Brânzei (Blue Ice )
18. Cristian Dascaliuc (jucător de altă profesie)
19. Cristian Dumitrache (jucătorul de altă profesie decât fotbalul sau muzica)
20. Mihail Tiberiu Ioana (Actor şi Manager al Naționalei Artiștilor Fotbaliști )

Din delegație mai fac parte:
– Mihail Lazăr (Actor şi Cantautor,  Preşedintele fondator al echipei Naționale a Artiștilor Fotbaliști )
– Nicu Burcină (Maseur )
– George Lazăr (Secretarul Naționalei Artiştilor Fotbalişti )
– Alexandru Bucevschi (Cameraman )

Kamara fotbal cu Brasil

Suntem in finala!

După festivalul de goluri de ieri în fața Italiei, pe care a învins-o cu 7 – 1, România avea de dat cel mai greu test de pâna acum, la Campionatul Mondial al Artiştilor Fotbalişti “Art-Football”. În semifinala de azi, România a întalnit o Brazilie în forma mare. Deşi anul trecut, Naționala Artiştilor Fotbalişti Români reusise să ajungă în finală, nimic nu-i garanta prezența în ultimul act şi anul acesta. Mai ales ca România pierduse ultima finală, tocmai în fața aceleaşi echipe Cariocas.

Astăzi însă, echipa condusă de fostul internațional Daniel Chiriță, mânată de o dorință mare de a învinge Brazilia, a dat tot ce era mai bun pentru a ajunge în marea finală…

Brazilienii au început mai bine şi la fel ca anul trecut, au reuşit sa deschidă repede scorul prin acelaşi jucător care reuşise primul gol în finala ultimului Campionat, actorul de telenovele, Marcio Kieling. România nu a ținut cont de golul încasat şi a jucat inteligent şi cu o forță de grup remarcabilă. Deşi au lipsit din echipă, Aurelian Temişan, Adrian Enache ( care a dat o dublă în meciul cu Italia ) şi Cornel Păsat ( accidentat ), România şi-a arătat colții şi a reuşit după pauză să restabilească egalitatea prin Cristian Dumitrache ( jucătorul de altă profesie decât fotbalul sau muzica din lotul României), şi apoi la 8 minute distanță, a dat golul victoriei prin acelaşi Cristian Dumitrache cu un şut plasat la colțul lung. La 2 – 1, Brazilia era în corzi şi România în cărți pentru finală.

Conştienți că pot pierde în premieră finala ( Brazilieni au jucat toate finalele de până acum ) Artiştii-Fotbalişti Cariocas s-au montat şi au atacat în valuri. Dar valurile s-au lovit de o apărare de beton cum zic ziarele ruseşti, compusă din Rareş Varniote ( Free Deejays ) care a salvat două goluri de pe linia porții ), Kamara ( Alb Negru ) care a dominat orice duel la sol, Mircea Brânzei ( Blue Ice ) care a fost rege în aer şi Marian Iurchivici (actor trupa ACFOR) care a fost de fiecare data acolo unde a trebuit. Ei au fost ajutați de închizătorul Daniel Chiriță, care deşi nu a dat gol, a facut cel mai bun meci de pâna acum la acest turneu. Andrei (Alb Negru ), Capitanul echipei, a alergat precum un cal de curse şi a oprit majoritatea acțiunilor a echipei campioane. Pe benzi Lixandru Florin ( Trouble Crew ) pe stânga şi Valentin Stan ( Actor trupa ACFOR ) pe dreapta au creat breşe în apărarea Braziliana şi au obosit fundaşi şi mijlocaşi de bandă a echipei sud-americane. Marian Grama a fost imperial la mijlocul terenului, Cristian Dumitrache a fost percutant şi decisiv. Iar Adrian Robu ( actor trupa ACFOR ) a fost providențial în poartă, salvând câteva mingii pe care scria gol. Pe parcurs în teren şi au făcut apariția cu succes, Paul Gheorghe ( Trouble Crew ), revenit după o accidentare gravă în primul meci al României şi Florin Moise ( Dj Moise ), care a ținut bine de minge.

România reuşeşte să reediteze performanța de anul trecut, învingând din nou Campionana Mondială en titre. Dacă anul trecut România întrecea Rusia în semifinală cu 3 – 0, anul acesta a fost rândul Braziliei să se recunoască învinsă în fața Artiştilor-Fotbalişti Români.

În cealaltă semifinală a zilei, Rusia a facut 1 – 1 cu Israelul, dar a pierdut la penalty-uri cu 2 – 0, scorul final fiind 3 – 1. De specificat ca în poarta Israelului a stat fostul internațional cu 45 de selectii la Națională şi cu 100 de meciuri în Liga 1 Israeliană, Portarul Rafi Cohen, retras din activitate anul trecut.

Astfel, finala mică se va juca între Rusia si Brazilia ( Ultimele două Campioane Mondiale ) şi Finala Mare va fi între România şi Israel. Ambele meciuri se vor juca pe Stadionul Lokomotiv Moscova, pe 1 Iunie şi va fi urmat de un meci demonstrativ între Russia şi Restul Lumii.

România…Victorieeeeeee!!!

Pentru Romania au jucat:

1. Adrian Robu ( actor ACFOR, model şi artist foto)
2. Andrei (Alb Negru)
3. Rareş Varniote ( Free Deejays)
4. Valentin Stan ( Actor trupa ACFOR)
5. Daniel Chiriță (Antrenorul-jucător al Naționalei Artiştilor Fotbalişti, Fost internațional).
6. Marian Iurchivici ( actor trupa ACFOR)
7. Kamara (Alb Negru)
8. Mircea Brânzei ( Blue Ice )
9. Lixandru Florin ( Trouble Crew )
10. Marian Grama ( Fost Fotbalist Petrolul Ploiesti)
11. Cristian Dumitrache ( jucătorul de altă profesie decât fotbalul sau muzica ), care a marcat două goluri astăzi Brazilei )
12. Paul Gheorghe ( Trouble Crew )
13. Florin Moise ( Dj Moise )

Din lot mai fac parte:

14. Aurelian Temisan
15. Adrian Enache
16. Bogdan Taşcău ( Free Deejays )
17. Cornel Păsat
18. Andi Grasu ( Vocea României )
19. Mihail Tiberiu Ioana (Actor)
20. Cristian Dascaliuc ( jucător de altă profesie decât fotbalul sau muzica )

Din delegație mai fac parte:
– Mihail Lazăr ( Actor şi Cantautor, Preşedintele fondator al echipei Naționale a Artiștilor Fotbaliști )
– Nicu Burcină ( Maseur )
– George Lazăr ( Secretarul Naționalei Artiştilor Fotbalişti )
– Alexandru Bucevschi ( Cameraman )

Kamara fotbal meci 2014

Am câştigat Grupa C

România – Italia, încă un 7 – 1!

România a defilat în grupă pâna la meciul de azi şi aşa a fost şi în meciul 3 cu Italia.

Artiştii-Fotbalişti Români aveau şi varianta unui meci egal, dar au început în forță şi după o serie de ratări, România deschide scorul prin Daniel Chiriță, cu o lovitură de cap plasată, în urma unui corner excelent executat de fostul Petrolist Marian Grama. Apoi a fost 2 – 0 prin Cristi Dumitrache (jucător de altă profesie decât fotbalul sau muzică din lotul României), apoi 3 – 0 prin Lixandru Florin (Trouble Crew), 4 – 0 prin Andrei (Alb Negru), 5 – 0 prin Adrian Enache cu un şut senzațional care a făcut din portarul Italian un simplu spectator, 6 – 0 tot prin acelaşi Adrian Enache, care a fost într-o zi mare şi a reuşit o dublă. La pauză, Daniel Chiriță a făcut mai multe schimbări şi au apărut pe teren şi Andi Grasu (Vocea României), Bogdan Taşcău (Free Deejays, care avea sa aibă ratarea Campionatului) şi mijlocul terenului a fost condus de Dj Moise. Profitând de scorul fluviu din prima repriză, Artiştii-Fotbalişti Români au jucat mai mult tactic pentru a nu consuma bateriile, având în vedere că până la următorul meci erau mai puțin de 24 de ore. Actorul Marco Vivio avea să salveze onoarea Italie printr-un gol frumos reuşit în poarta lui Temişan, care până atunci, alături de celalalt portar (Actorul din trupa ACFOR Adrian Robu ), reuşiseră rând pe rând să păstreze poarta tricolorilor imaculată. Gol de 7 – 1 a fost opera lui Marian Iurchivici (actor tot în trupa ACFOR) după o pasă superbă dată de Dj Moise.

În urma acestui rezultat, România a câştigat Grupa C cu 9 puncte din 9 posibile. La acest Campionat Mondial al Artiştilor Fotbalişti, câştigătoarele celor 4 grupe se duc direct în semifinale.

Întâmplător sau nu, la tragerea la sorți pentru semifinale România a primit Brazilia pentru meciul de mâine şi Rusia va întâlni Israelul. După ziua de mâine, vom afla cine dintre cele 4 candidatate la titlul se va apropia mai mult de linia de Finish.

România… Victorieeeeeee !!!

Pentru Romania au jucat:

1. Aurelian Temişan
2. Adrian Robu ( actor ACFOR, model şi artist foto)
Cei doi au ferecat poarta României.
3. Adrian Enache.
4. Andrei (Alb Negru)
5. Rareş Varniote ( Free Deejays)
6. Valentin Stan ( Actor trupa ACFOR şi Model)
7. Daniel Chiriță (Antrenorul-jucator al Naționalei Artiştilor Fotbalişti, Fost internațional).
8. Bogdan Taşcău (Free Deejays)
9. Marian Iurchivici ( actor trupa ACFOR)
10. Kamara (Alb Negru)
11. Lixandru Florin ( Trouble Crew )
12. Marian Grama ( Fost Fotbalist Petrolul Ploieşti )
13. Andi Grasu ( Vocea României )
14. Florin Moise ( Dj Moise )
15. Mircea Brânzei ( Blue Ice )
16. Cristian Dascaliuc (jucător de altă profesie)
17. Cristian Dumitrache ( Altă profesie ), care a marcat două goluri astăzi

Din delegație mai fac parte:
– Mihail Lazăr ( Actor şi Cantautor, Preşedintele fondator al echipei Naționale a Artiștilor Fotbaliști )
– Mihail Tiberiu Ioana ( Actor şi Manager al Naționalei Artiștilor Fotbaliști )
– Nicu Burcină ( Maseur )
– George Lazăr ( Secretarul Naționalei Artiştilor Fotbalişti )
– Alexandru Bucevschi ( Cameraman )

Au lipsit Cornel Păsat şi Paul Gheorghe (Trouble Crew) din cauza unor accidentări. Ei pot reveni în meciul de azi cu Brazilia.